Gonneke:
Ik kom inmiddels al jaren bij Henk. Ik kom gemiddeld eens per 4 weken voor een massage. Hij masseert zonder klok en gaat net zolang door totdat je klachten nagenoeg weg zijn. Ook doet Henk reiki en dat samen met de massage is super. Ook al heb je geen klachten, als ontspanning is het ook zeker aan te bevelen.


Chris:
Na diverse verschillende massagesalons en massagetechnieken te hebben geprobeerd, ben ik uiteindelijk bij HBM Massage terecht gekomen. Henk combineert verschillende technieken met (als je wilt) een goed en leuk gesprek en neemt alle tijd voor je. Ik ga elke keer weer als nieuw weg bij Henk. Een topper met een ontspanningsmassage die goud waard is.


Lieke:
Na een periode van ziekte, spanning en het herstellen van mijn lichaam ben ik bij Henk terecht gekomen. Ik had een “onrust” in mijn lijf en emoties die er niet uit kwamen. Door mijn bezoeken aan Henk het ik geleerd en ervaren om te ontspannen en ontladen. Een moment voor mijzelf en even niks te hoeven. Henk neemt echt de tijd voor je en geeft elke keer genoeg aandacht. Naast dat Henk erg prettig is in de omgang, voelt hij mensen goed aan en dat merk je in zijn massages. Regelmatig roep ik, dat iedereen een Henk nodig heeft in het leven. 😉


Lyanne:
Na 1x bij Henk te zijn geweest waren mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik was zo ontspannen en blij dat ik geen pijn meer voelde dat ik gelijk mijn man gezegd heb een afspraak te maken, want dit gun ik iedereen. Omdat ik net als Henk in de zorg werk zijn er ook in het gesprek dingen naar voren gekomen waaruit de klachten voortkomen. Henk neemt alle tijd voor je en stopt pas als hij ook voelt dat het goed genoeg is. Ik kan iedereen Henk aanraden.