Dé ontspanningsmassage met de hoofdletter 'O'

Bij HBM massage staat rust, ontspanning en ont-stressen centraal. Onze praktijk is zeker geen 13 in een dozijn waar jij een uur de tijd voor een ontspanningsmassage krijgt. We neem de tijd voor jou en onderscheiden ons daarmee ten opzichte van andere praktijken, door echt de tijd te nemen voor jou als persoon, als je de praktijk bezoekt.

Hoe ziet dat er voor jou uit? Wanneer je bij ons binnenkomt biedt de masseur je eerst iets te drinken aan en doet hij een korte intake. Wanneer jij zover bent starten we met de massage. Voor de massage nemen we rustig de tijd.

 

In onze praktijk doen we verschillende massages. De ontspanningsmassages worden gegeven vanuit een holistische visie. Dit betekent dat jij als mens centraal staat. Het doel van de ontspannings-en de antistress massage is gericht op ontspanning. Ontspanning van je lijf, maar ook ontspanning van je hoofd. Even alles los kunnen laten om er met hernieuwde energie weer tegenaan te kunnen.

De massages welke wij geven zijn zeker geen ‘aai en softe’  massage. Je voelt echt dat er iets in je lijf gebeurd.  Tijdens de massage gebruiken we verschillende massage technieken waardoor jij de massage zal ervaren als iets bijzonders.
Veel mensen die je voor gingen en regelmatig elders een massage kregen vertellen ons dit met grote regelmaat. 

Welke mogelijkheden bieden we jou?

Anti stress massage

Deze circa 35 muinunten durende massage richt zich voornamelijk op het bovenlichaam, waar toch vaak de grotere spierspanningen zich voordoen. Dus met name de rug, nek en schouders worden goed losgemaakt. De intensiteit van de massage ligt tussen ontspanning en sport in.

De armen komen wat meer aan bod en ook het gezicht wordt wat langer meegenomen in de massage voor net even dat beetje extra ontspanning.

Kosten van deze massage: € 45,00

Ontspanningsmassage

Kosten van deze massage: € 70,00

Tijdens deze massage welke circa 75 minuten duurt worden de rug, schouders, nek, het hoofd, de armen, de benen en het gezicht gemasseerd. De buik en billen worden bij een eerste afspraak niet gemasseerd. Dit doe ik alleen op verzoek bij een vervolg afspraak. Dit laatste heeft te maken met wederzijds vertrouwen.

 

Lomi lomi massage

Deze 60 minuten durende, uit Hawaï afkomstige massagevorm, is een zeer langzame, helende massage met vooral lange strijkingen over het gehele lichaam. Dit wordt voor een groot gedeelte gedaan met de onderarmen en dan vooral het zachte gedeelte. Hij is zeker niet bedoeld om bijv spierknopen weg te masseren, dit noemen we toch maar eens expliciet, zodat u er geen verkeerd beeld bij krijgt.

Door de lange, a-symmetrische strijkingen zult u zich niet goed kunnen focussen op de massage en daarom in een andere vorm van ontspanning geraken. Het is echt ontspanning op een ander niveau. U zult hem eens moeten ondergaan, om te begrijpen wat we precies bedoelen.

Kosten van deze massage: € 72,50

Hoe lang duurt een massage?

Als mensen mij vragen hoe lang zij op tafel liggen kan ik alleen maar een richttijd geven op basis van de massage welke er geboekt wordt. Het kan namelijk zijn dat er tijdens een massage meer tijd nodig is om het maximale resultaat voor jou op dat moment te behalen. Dan neem ik die tijd ook daadwerkelijk.

Hoe ik dat doe? Ik plan iedere afspraak ruim in zodat ik voor iedere cliënt ook echt de tijd heb.

In mijn praktijk behandel ik zowel dames als heren.Hoe ervaren de cliënten de massage?

Na 1x bij Henk te zijn geweest waren mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik was zo ontspannen en blij dat ik geen pijn meer voelde dat ik gelijk mijn man gezegd heb een afspraak te maken, want dit gun ik iedereen. Omdat ik net als Henk in de zorg werk zijn er ook in het gesprek dingen naar voren gekomen waaruit de klachten voortkomen. Henk neemt alle tijd voor je en stopt pas als hij ook voelt dat het goed genoeg is. Ik kan iedereen Henk aanraden.
Lysanne
Massage cliënt
Na een periode van ziekte, spanning en het herstellen van mijn lichaam ben ik bij Henk terecht gekomen. Ik had een “onrust” in mijn lijf en emoties die er niet uit kwamen. Door mijn bezoeken aan Henk het ik geleerd en ervaren om te ontspannen en ontladen. Een moment voor mijzelf en even niks te hoeven. Henk neemt echt de tijd voor je en geeft elke keer genoeg aandacht. Naast dat Henk erg prettig is in de omgang, voelt hij mensen goed aan en dat merk je in zijn massages. Regelmatig roep ik, dat iedereen een Henk nodig heeft in het leven. 😉
Lieke
Massage cliënt

Wat kost een ontspanningsmassage?

Traditionele massage

De duur van de massage is ongeveer 35 minuten. Dit is de tijd die je  op tafel ligt en dus niet de tijd voor-en achteraf.

€ 45,00

Volledige massage

De duur van de massage is ongeveer 75 minuten. Dit is de tijd die je op tafel ligt en dus niet de tijd voor-en achteraf.

€ 70,00

Reiki behandeling

De duur van een reiki behandeling is ongeveer 60 minuten. Dit is de tijd die je op tafel ligt en dus niet de tijd voor-en achteraf.

€ 40,00

Je kan bij mij in de praktijk pinnen. Ook kan ik vooraf een betaalverzoek doen. Contant afrekenen kan ook maar heeft niet mijn voorkeur.

Direct een afspraak maken voor een massage of heb je een vraag?

Stel mij deze gerust. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan binnen 24 uur een antwoord. Indien je sneller een antwoord wilt hebben mag je mij natuurlijk ook altijd bellen. Dit kan op telefoonnummer: 06-54 63 19 69
Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook!