Remko de Wijs

Ik ben Remko de Wijs, sinds 4 jaar sportmasseur en werkzaam bij een groot wellness bedrijf waar ik mensen graag in de watten leg.
Voorheen ben ik altijd werkzaam geweest in de horeca als kok en later chef-kok en heb dit ook altijd met veel plezier gedaan. Later (na dit plm 15 jaar gedaan te hebben gedaan) heb ik toch de overstap gemaakt, naar het masseurs vak. Niet omdat ik de horeca niet meer leuk vond, maar voor je sociale leven zijn er betere opties…. 
Dus na een aantal sessies met een coach, waarin het vooral draaide om wat IK nu echt leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg, heb ik deze keus gemaakt. En dit is ZO’N goede keus geweest! 

Mijn missie

Het idee, dat ik mensen met een beter gevoel kan laten vertrekken, dan waarmee ze binnen kwamen is me zoveel waard. Al is het maar een relatief korte massage van 30min, ook daarin kan al best veel gebeuren. Net even die druk van de spieren halen, even uit je hoofd gaan en meer je lijf weer gaan voelen. Een massage hoeft ook niet altijd keihard en pijnlijk te zijn om effect te hebben. En ik denk dat ik daarin altijd wel een mooie balans weet te vinden. Van stevige ontspannings- tot sportmassage om net even die wat hardnekkige spierspanning eruit te krijgen. Zolang het maar in balans in… En uiteindelijk…. De massage draait om JOU! Dus ik kan wel als (bij wijze van) een dolle stier doordenderen, maar als jij je niet kunt ontspannen dan heb jij er niks aan en ik ook niet, omdat je waarschijnlijk nooit meer terugkomt. 

Jij als gast

Als gast (zo zie ik de mensen die bij me komen, als gast waarschijnlijk toch die horeca achtergrond) zijnde, draait het uiteindelijk om JOU en het gevoel dat je overhoudt na een massage in welke vorm dan ook… 

Qua massage vormen kan je bij mij veel kanten op. Ik ben zelf niet zo van de energetische massages, maar meer van het technische aspect en meer klachtgericht werken. Hoewel een lomi-lomi of ontspanningsmassage ook heerlijk kan zijn, zonder dat je echt knopen probeert weg te werken. 

Wil je weten welke massages ik geef? Klik op de button hieronder.